Политика за приватност

Оваа Политика за приватност го регулира начинот на кој The Health Supplements собира, користи, одржува и открива информации собрани од корисници (секој, „корисник“) на веб-страницата http://www.thehealthsupplements.com („Сајт“).

Информации за лична идентификација

Можеме да собираме информации за лична идентификација од корисниците на различни начини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, кога Корисниците ја посетуваат нашата страница, пополнуваат формулар и во врска со други активности, услуги, функции или ресурси што ги ставаме достапни на нашата страница . Корисниците можат анонимно да ја посетат нашата страница. Ќе собираме информации за лична идентификација од Корисниците само ако тие доброволно ни достават такви информации. Корисниците секогаш можат да одбијат да дадат информации за лична идентификација, освен што тоа може да ги спречи да се вклучат во одредени активности поврзани со страницата.

Нелични информации за идентификација

Можеме да собираме не-лични информации за идентификација за Корисниците секогаш кога тие имаат интеракција со нашата страница. Неличните информации за идентификација може да го вклучуваат името на прелистувачот, типот на компјутерот и техничките информации за корисниците средства за поврзување со нашата страница, како што се оперативниот систем и користените даватели на Интернет услуги и други слични информации.

Колачиња на веб-прелистувачот

Нашата страница може да користи „колачиња“ за да го подобри корисничкото искуство. Веб-прелистувачот на корисникот поставува колачиња на нивниот хард диск за цели на водење евиденција, а понекогаш и за следење информации за нив. Корисникот може да избере да го постави својот веб-прелистувач да одбива колачиња или да ве предупредува кога се испраќаат колачиња. Ако го сторат тоа, имајте предвид дека некои делови од страницата може да не функционираат правилно.

Како ги користиме собраните информации

Здравствените додатоци може да собираат и користат лични податоци на корисниците за следните цели:

  • Да работиме и работиме со нашата страница
    Можеби ќе ни требаат вашите информации за правилно прикажување на содржината на страницата.

Како ги заштитуваме вашите информации

Усвојуваме соодветни практики за собирање, складирање и обработка на податоци и безбедносни мерки за заштита од неовластен пристап, менување, откривање или уништување на вашите лични информации, корисничко име, лозинка, информации за трансакциите и податоци зачувани на нашата страница.

Споделување на вашите лични податоци

Ние не продаваме, тргуваме или изнајмуваме лични информации за идентификација на корисниците на други. Можеме да споделиме генерички збирни демографски информации кои не се поврзани со какви било информации за лична идентификација во врска со посетителите и корисниците со нашите деловни партнери, доверливи филијали и огласувачи за целите наведени погоре.

Исто така, можеме да споделуваме или продаваме информации со трети страни за маркетинг или други цели.

Веб-страници на трети лица

Корисниците може да најдат рекламирање или друга содржина на нашата веб-страница што се поврзува со сајтовите и услугите на нашите партнери, добавувачи, огласувачи, спонзори, даватели на лиценца и други трети страни. Ние не ја контролираме содржината или врските што се појавуваат на овие страници и не сме одговорни за практиките што ги користат веб-локациите поврзани со или од нашата страница. Покрај тоа, овие сајтови или услуги, вклучувајќи ја нивната содржина и врски, може постојано да се менуваат. Овие сајтови и услуги може да имаат свои политики за приватност и политики за услуги на клиентите. Прелистувањето и интеракцијата на која било друга веб-локација, вклучувајќи ги и веб-локациите што имаат врска до нашата страница, подлежат на сопствените услови и политики на таа веб-локација.

Усогласеност со актот за заштита на приватноста на децата преку Интернет

Заштитата на приватноста на многу малите е особено важна. Од таа причина, ние никогаш не собираме или одржуваме информации на нашата страница од оние за кои всушност знаеме дека се под 13 години и ниту еден дел од нашата веб-локација не е структуриран да привлекува некого под 13 години.

Промени во оваа политика за приватност

Здравствените додатоци имаат дискреција да ја ажурираат оваа политика за приватност во секое време. Кога ќе го сториме тоа, ќе објавиме известување на главната страница на нашата страница. Ги охрабруваме корисниците често да ја проверуваат оваа страница за какви било промени за да останат информирани за тоа како помагаме да се заштитат личните информации што ги собираме. Вие признавате и се согласувате дека ваша одговорност е периодично да ја прегледувате оваа политика за приватност и да бидете свесни за модификациите.

Вашето прифаќање на овие услови

Со користење на оваа страница, вие го означувате вашето прифаќање на оваа политика. Доколку не се согласувате со оваа политика, немојте да ја користите нашата страница. Вашето континуирано користење на страницата по објавувањето на промените на оваа политика ќе се смета за ваше прифаќање на тие промени.

Контактирање со нас

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, практиките на оваа страница или вашите односи со оваа страница, ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот на нашата веб-страница.

Споделете ја оваа страница