Politika e privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë rregullon mënyrën në të cilën Suplementet Shëndetësore mbledhin, përdorin, mirëmbajnë dhe zbulojnë informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") të faqes së internetit http://www.thehealthsupplements.com ("Site").

Informacion personal identifikimi

Ne mund të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit në mënyra të ndryshme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, plotësojnë një formular dhe në lidhje me aktivitete, shërbime, veçori ose burime të tjera që i vëmë në dispozicion në faqen tonë . Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacion personal identifikimi nga Përdoruesit vetëm nëse ata na e paraqesin vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit mund të refuzojnë gjithmonë të japin informacion personal të identifikimit, me përjashtim të faktit që mund t'i pengojë ata të përfshihen në aktivitete të caktuara që lidhen me Faqen.

Informacion identifikimi jo-personal

Ne mund të mbledhim informacione identifikimi jo-personale për Përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informacioni i identifikimit jo-personal mund të përfshijë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacionin teknik për përdoruesit, mjetet e lidhjes me faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit të përdorura dhe informacione të tjera të ngjashme.

Kukit e shfletuesit të internetit

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Shfletuesi i internetit i një përdoruesi vendos kuki në hard diskun e tij për qëllime të mbajtjes së të dhënave dhe ndonjëherë për të gjurmuar informacionin rreth tyre. Përdoruesi mund të zgjedhë të caktojë shfletuesin e tij të internetit që të refuzojë skedarët e skedarëve ose t'ju lajmërojë kur dërgohen skedarë skedarësh. Nëse e bëjnë këtë, kini parasysh se disa pjesë të sajtit mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si e përdorim informacionin e mbledhur

Suplementet Shëndetësore mund të mbledhin dhe përdorin informacione personale të përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

  • Për të drejtuar dhe operuar faqen tonë
    Mund të na duhet informacioni juaj për të shfaqur saktë përmbajtjen në sajt.

Si e mbrojmë informacionin tuaj

Ne miratojmë praktikat e duhura të mbledhjes, ruajtjes dhe përpunimit të të dhënave dhe masat e sigurisë për t'u mbrojtur nga aksesi, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimi i paautorizuar i informacionit tuaj personal, emrit të përdoruesit, fjalëkalimit, informacionit të transaksionit dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne nuk shesim, tregtojmë ose japim me qira informacionin personal të identifikimit të përdoruesve tek të tjerët. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal identifikimi në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më sipër.

Në mënyrë të ngjashme, ne mund të ndajmë ose shesim informacion me palët e treta për qëllime marketingu ose të tjera.

Faqet e internetit të palëve të treta

Përdoruesit mund të gjejnë reklama ose përmbajtje të tjera në faqen tonë që lidhen me faqet dhe shërbimet e partnerëve, furnitorëve, reklamuesve, sponsorëve, licencuesve dhe palëve të tjera të treta. Ne nuk kontrollojmë përmbajtjen ose lidhjet që shfaqen në këto sajte dhe nuk jemi përgjegjës për praktikat e përdorura nga faqet e internetit të lidhura me ose nga faqja jonë. Përveç kësaj, këto sajte ose shërbime, duke përfshirë përmbajtjen dhe lidhjet e tyre, mund të ndryshojnë vazhdimisht. Këto sajte dhe shërbime mund të kenë politikat e tyre të privatësisë dhe politikat e shërbimit ndaj klientit. Shfletimi dhe ndërveprimi në çdo uebsajt tjetër, duke përfshirë faqet e internetit që kanë një lidhje me faqen tonë, i nënshtrohet kushteve dhe politikave të asaj faqe interneti.

Pajtueshmëria me aktin e mbrojtjes së privatësisë së fëmijëve në internet

Mbrojtja e privatësisë së të rinjve është veçanërisht e rëndësishme. Për këtë arsye, ne kurrë nuk mbledhim ose mbajmë informacion në faqen tonë nga ata që në fakt e dimë se janë nën 13 vjeç dhe asnjë pjesë e faqes sonë të internetit nuk është e strukturuar për të tërhequr dikë nën 13 vjeç.

Ndryshime në këtë politikë të privatësisë

Suplementet Shëndetësore kanë diskrecionin për të përditësuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të postojmë një njoftim në faqen kryesore të faqes sonë. Ne inkurajojmë përdoruesit që ta kontrollojnë shpesh këtë faqe për çdo ndryshim për të qëndruar të informuar se si po ndihmojmë në mbrojtjen e informacionit personal që mbledhim. Ju e pranoni dhe pranoni se është përgjegjësia juaj të rishikoni periodikisht këtë politikë të privatësisë dhe të jeni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimi juaj i këtyre kushteve

Duke përdorur këtë Faqe, ju nënkuptoni pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë, ju lutemi mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes pas postimit të ndryshimeve në këtë politikë do të konsiderohet si pranimi juaj i këtyre ndryshimeve.

Duke na kontaktuar

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, praktikat e kësaj faqeje ose marrëdhëniet tuaja me këtë faqe, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin në faqen tonë të internetit.

Ndani këtë faqe